Forum Videochat
Tot ce vrei sa stii despre videochat si mai ales ce nu stii.
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Videochat | Inregistrare | Login

POZE FORUM VIDEOCHAT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
sweetandana 25 ani
Femeie
25 ani
Teleorman
cauta Barbat
25 - 48 ani
Forum Videochat / Discutii Generale / Cardurile Payoneer functioneaza sau nu functioneaza?!  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Bogdan
Administrator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 8 ani
Postari: 4
In primul rand toata lumea trebuie sa stea linistita, cardurile Mastercard emise de Payoneer si Paxum pentru clientii din intreaga lume functioneaza fara niciun fel de probleme. In acest zvon alarmist exista un mic sambure de adevar. In data de 14.10.2016 intr-un interval de cateva ore cardurile nu au functionat din cauza unei operatiuni de mentenanta care s-a desfasurat la banca emitenta. In seara zilei de 14.10.2016 operatiunea de mentenanta s-a incheiat si de atunci cardurile functioneaza fara probleme.

In data de 23.09.2016 a mai avut loc un eveniment care a afectat modalitatea de retragere a banilor prin wire transfer in contul bancar. CNNMoney a anuntat ca PacNet Services Ltd se afla sub investigatie de catre Procurorul General al SUA pentru frauda postala. Escroci din toata lumea inselau in special persoane varstnice din SUA carora le trimiteau prin posta diverse materiale promotionale prin care erau incurajati sa trimita bani pentru a participa la diverse tombole cu premii substantiale. Batranii in cauza trimiteau cecuri cu diverse sume de bani acestor escroci, cecuri care erau procesate prin intermediul PacNet Services Ltd.

Payoneer si Paxum foloseau o subsidiara a PacNet Services Ltd, compania Chexx Inc care procesa anumite transferuri de bani. Ca urmare a inceperii investigatie la compania mama, atat Payoneer cat si Paxum au incetat imediat colaborarea cu Chexx Inc iar ca rezultat, Payoneer a fost in imposibilitatea de a mai efectua opeatiuni precum ACH withdraw, EFT withdraw si wire transfer iar Paxum nu a mai putut efectua ACH withdraw si EFT withdraw, wire transfer nefiind afectat. Ambele companii, Payoneer si Paxum s-au miscat destul de repede si in decurs de aproximativ 1-2 saptamani au gasit inlocuitor pentru Chexx Inc. In prezent toate operatiunile desfasurandu-se normal.

Ca sa fie clar pentru toata lumea, in prezent cardurile si wire transfer functioneaza atat la Payoneer cat si la Paxum fara niciun fel de probleme.

Ca urmare a acestor evenimente, un studio de videochat din Romania s-a gandit sa profite prin utilizarea brandului adevarul.ro pentru o reclama sponsorizata pe Facebook, asa cum se vede in imaginea de mai jos.



Dupa cum toata lumea stie, avatarul folosit de ziarul Adevarul este un "a" cu un vultur deasupra, nicidecum acele ziare pe care scrie "BREAKING NEWS!".

Cei care dau click pe aceasta reclama sunt redirectionati catre siteul studioului de videochat cu pricina, unde pot citi un articol plin de minciuni de la cap la coada. Ca lucrurile sa fie si mai clare am pus si o imagine care demonstreaza clar ca pe siteul ziarului adevarul exista doar un singur articol in care se discuta despre videochat si Payoneer, articol publicat in data de 13.05.2013, fara legatura cu evenimentele recente.



In articol exista o fotografie care care indica o tranzactie nereusita la un bancomat ING Bank. Fotografia a fost facuta in data de 14.10.2016 la ora 14:43 cand intr-adevar cardurile nu functionau. Articolul vrea sa induca ideea ca utilizarea cardurilor Payoneer ar fi ilegala, atunci stau si ma intreb de ce ei detin un card Payoneer?!



In continuare o sa demontez bucata cu bucata acest articol mincinos.



Inca din titlu ni se spune pompieristic ca, cardurile Payoneer nu mai fuctioneza iar acest fapt reprezinta o lovitura dura primita de studiourile de videochat care lucreaza ilegal. Cardurile Payoneer functioneaza fara probleme. Intr-un fel le inteleg durerea, studiourile de videochat care lucreaza ilegal le fac concurenta neloiala dar de treaba asta trebuie sa se ocupe autoritatile statului, nicidecum ei.



Aceeasi minciuna apare si in prima fraza a articolului. Cardurile Payoneer functioneaza si tranzatiile se efectueaza bine merci.



In a doua fraza autorul incearca sa ne explice de unde a inceput totul si anume de la Departamentul de Justitie al SUA care intr-o actiune de amploare fara precedent a inceput sa depuna demersuri pentru a inchide o retea internationala de evazionisti. Dupa cum vedem, autorul incepe sa se incurce in explicatii, ori e actiune de amploare fara precedent ori abia a inceput sa depuna demersuri. Nu e vorba de evazionisti ci de escroci, tepari, hoti care oricum nu au legatura nici cu videochatul si nici cu cardurile Payoneer.



In continuare urmeaza trei fraze aproape corecte daca nu s-ar face referire din nou la evaziune, este vorba de hotie, si daca nu s-ar incerca sugerarea la nivel subliminal ideea toatal falsa ca ar fi implicate studiouri de videochat din Romania. In ancheta desfasurata de Procurorul General al SUA nu este implicata nicio terta parte care are legatura cu videochatul, fie ca vorbim de studiouri sau de portofele electronice precum Payoneer si Paxum.



Aici apare minciuna minciunilor si amestecarea celor doua evenimente care nu au avut nicio legatura unul cu celalalt, respectiv inceperea anchetei Procurorului General al SUA in data de 23.09.2016 care cum am spus si mai sus a avut drept consecinta incetarea colaborarii Payoneer cu Chexx Inc, si nefunctionare temporara a cardurilor Payoneer pe parcursul catorva ore in data de 14.10.2016 datorita operatiunilor de mentenanta la banca emitenta.
Culmea culmilor este ca ancheta Procurorului General al SUA i-a afecatat direct pe cei care utilizau wire transfer, cardurile functionand fara probleme. Am putea spune ca cei care lucreaza "100% legal" au fost direct afectati de aceasta ancheta fiind in imposibiliatea de a retrage banii in Romania. Ba mai mult decat atat, au existat modele care foloseau wire transfer de la Payoneer si li s-a sugerat de catre Payoneer sa solicite emiterea unui card, aceasta fiind singura solutie in acel moment pentru a retrage banii.
Dupa incepera anchetei mai functionau cardurile Payoneer, cardurile Paxum si wire transfer Paxum.



Iar finalul este apoteotic. Doar ei se descurca fara probleme pentru ca doar ei lucreaza 100% legal, asta incearca autorul sa ne induca. Doar ca ei au avut probleme foarte mari pentru ca nu puteau sa retraga banii prin wire transfer ca sa-si plateasca modelele. Pe siteul lor scrie ca au 150 de modele si colaboreaza cu 50 de modele din tara care lucreaza de acasa, nici nu vreau sa ma gandesc ce probleme au avut din cauza ca nu a functionat wire transfer.
Cum am mai spus, cardurile nu au fost afectate de ancheta ci doar de mentenanta in data de 14.10.2016 undeva intre orele 12 si 22. Deci aproximativ 10 ore nu au functionat cardurile.

Cat despre partea de legalitate, cele doua evenimente nu au avut nicio legatura cu asta. Indiferent daca ti-ai declarat veniturile sau nu, cand wire nu a functionat, nu a functionat pentru toata lumea, cand cardurile nu au functionat, nu au functionat pentru toata lumea.


_______________________________________

Chaturbate:Inscriere Modele | Forum Videochat

pus acum 7 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la