Forum Videochat
Tot ce vrei sa stii despre videochat si mai ales ce nu stii.
Lista Forumurilor Pe Tematici
Forum Videochat | Inregistrare | Login

POZE FORUM VIDEOCHAT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Alexandraa.
Femeie
22 ani
Braila
cauta Barbat
26 - 80 ani
Forum Videochat / Discutii Generale / OhMiBod Club Vibe 2  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Bogdan
Administrator

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 8 ani
Postari: 4
Desi se foloseste de foarte multa vreme, in special pe Chaturbate, am vazut ca sunt inca foarte multe modele care nu stiu cum sa utilizeze Ohmibodul. Este destul de simplu, telecomanda se pune langa boxa iar partea care vibreaza se baga in bikinii sau se tine cu mana, partea bombata trebuie sa fie in zona clitorisului.



Asa cum se vede si din imagine, telecomanda Ohmibodului are 3 butoane:

1. Butonul pornit/optit

2. Butonul de activare a modului club (trebuie apasat de 5 ori pentru intensitatea cea mai mare)

3. Butonul de selectare a modului in care sa vibreze (are 5 tipuri de vibratii)

Partea care vibreaza are un singur buton pornit/oprit, buton care trebuie tinut apasat aproximativ 3 secunde atat la pornire cat si la oprire.

Au fost tot felul de discutii legate de faptul ca modelele reactioneza artificial (simuleaza) atunci cand folosesc Ohmibodul. Clipul de mai jos ilustreaza destul de bine cat de puternic este Ohmibodul. Cu intensitatea setata la nivelul 5, telecomanda asezata langa boxa, distanta intre telecomanda si partea care vibreaza nu trebuie sa fie mai mare de 4 metri (ei zic intre 4-6 m), partea care vibreaza asezata corespunzator, nu cred ca un model mai poate sa vorbeasca inteligibil

Exista destul de multe femei "egoiste", care atunci cand simt placere, nu o exteriorizeaza prin miscari si sunete (gemete), astfel incat sa transmita atat vizual, cat si auditiv faptul ca sunt in extaz. Pentru o femeie care lucreza ca model de videochat este imperios necesar sa invete sa transmita privitorilor ceea ce simte, sa-si exteriorizeze placerea. Cand abia invata cum sa se exteriorizeze, e posibil ca apara si exagerari atat ale miscarilor cat si auditive, dar cu timpul, daca sunt preocupate de lucrul asta, si ar trebui sa fie, o sa invete exact ce au de facut.

Normal ca exista si cele care exagereaza pentru ca nu stiu sa faca altceva, dar nu despre ele era vorba in propozitie. Exteriorizarea trebuie sa fie, sau sa para cat mai naturala, altfel privitorii isi vor da seama, cu siguranta nu le va placea iar modelul va avea de suferit din punct de vedere al incasarilor.





_______________________________________

Chaturbate:Inscriere Modele | Forum Videochat

pus acum 8 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la